Bakery Ladies

Home>Bakery Ladies

Bakery Ladies, jersey jurkjes in vrolijke kleuren, uniek prints en comfortabele pasvorm voor je eigen, unieke jij.

Bakery Ladies is kleur, unieke prints en een comfortabele pasvorm. De leukste en mooiste Bakery Ladies jurkjes vind je op www.lavieonline.nl. Bekijk op je gemak onze mooiste collecties! Ruim assortiment, snelle verzending.

The Dutch Design Bakery is in april 2003 gestart door ontwerpster Marie Mulder. In deze periode 2003/2014 ontwikkelde The Dutch Design Bakery voornamelijk vrolijke kinderkleding collecties zoals de merken Bakery Baby & Bakery Babes, maar sinds 2015 ligt de focus nu geheel op het ontwerpen en ontwikkelingen van jersey dameskleding collecties onder de naam Bakery Ladies. 

Met een eigenzinnig handschrift ontwikkelt Marie Mulder eigentijdse en vernieuwende dameskleding collecties. De collecties zijn gemaakt van hoge kwaliteit jersey stoffen en worden aangevuld met fraaie en eigentijdse geweven items. De collectie onderscheidt zich veelal door het gebruik van karakteristieke kleuren en graphics.  Jaarlijks worden er twee collecties Spring/Summer en Fall/Winter ontwikkeld, die bestaan uit kleurrijke basics en ‘easy to wear allover geprinted‘  t-shirts, rokjes, jurken en vrolijke tops. 

Het merk kan je vinden in de de meer hippere en eigentijdse dameskleding zaken en is ontworpen voor de moderne en modebewuste vrouw van alle leeftijden.