Circus

Home>Circus

Circus, een op vintage geïnspireerde winkel in Brighton, Verenigd Koninkrijk. Vrouwelijk, flatterend en met een moderne twist.

Circus heeft prachtige, op vintage geïnspireerde, jurken in alle soorten en maten. Jurken met kraagje, jurken met knoopsluiting, jurken met wijduitlopende rokken en nog veel meer. Bij www.lavieonline.nl vind je ze!

Circus en Pretty Vacant komen beide uit de UK. De merken zijn ontwikkeld door een eigen team van ontwerpers in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Circus en Pretty Vacant worden gecreëerd met o.a. hun eigen klanten in gedachten. Zij ontwerpen vintage stijl kleding met eclectische patronen, levendige kleuren en flatterende vormen. De styles zijn exclusief, uniek en bejubelen vrouwelijkheid en nostalgie met een moderne twist. Bij Circus jurken wordt inspiratie uit het verleden gehaald door o.a. klassieke en vintage-details aan te passen aan het moderne leven.

Om het best mogelijke product te leveren, is het van essentieel belang dat de collecties van Circus en Pretty Vacant worden gemaakt in een fabriek waar de werknemers ethisch en met respect worden behandeld. Onze Circus- en Pretty Vacant lijnen worden gemaakt in nauwe samenwerking met onze fabriek in India, die door SEDEX is goedgekeurd. We bezoeken de fabriek elke twee maanden om toezicht te houden op de productie en de ontwikkeling van de stoffen zodat we 100% tevreden zijn met alle onderdelen die samen onze collecties vormen.

Dit betekent:

  • Werkruimtes zijn modern, voorzien van airconditioning en niet te druk.
  • De lonen liggen gemiddeld 20% boven de minimumvereisten.
  • We houden ons strikt aan de minimumleeftijd voor werken.
  • We houden ons strikt aan de maximale werkuren per week.
  • We bezoeken onze fabriek regelmatig en communiceren deze regelmatig om ervoor te zorgen dat zowel de producten als de werkomgeving van hoge kwaliteit zijn.