Welkom in de wereld van Tante Betsy. Zij houdt van kleuren en patronen, mix en match, van folklore tot retro, van liefdevol tot eigenzinnig, vrouwelijk en natuurlijk plezier. Dit alles is verkrijgbaar in de maten XS (maat 34) tot XXL (maat 50).

Dit alles is terug te vinden in de kleding van Tante Betsy. Het combineert patronen en kleuren en gebruikt jersey stoffen die comfortabel zitten. Tante Betsy houdt van details en grappige combinaties: een zoete knoop, een schattig borduurwerk, kant en allerlei verschillende patronen.

De kleren stralen vrolijkheid uit; haar motto is ‘Happiness in a Dress’.

De jurken kunnen op verschillende manieren worden gedragen, uitbundig, gecombineerd met kleurrijke panty’s, leggings of casual met hoge laarzen en in de zomer met sandalen en elegant met een paar panty’s en hoge hakken. Kortom, voor elke gelegenheid, stemming, situatie of sfeer kan Betsy u laten stralen.

Er zijn verschillende collecties per jaar, niet zomaar een zomer-, herfst- en wintercollectie, maar ook een ‘tussentijdse collecties’, die elkaar snel opvolgen. Als een jurk uitverkocht is, is de kans klein dat precies dezelfde jurk terugkeert. Soms komt een soortgelijke jurk terug, maar dan met een iets ander patroon of kant. Het volgende is van toepassing op de verzameling van Betsy: ‘gone is gone’. De kleding  valt iets groter dan de reguliere maten. Als je twijfelt, kun je beter een kleinere maat kiezen dan degene die je normaal draagt.

Elk product is zorgvuldig ontworpen en Tante Betsy gebruikt alleen hoogwaardige materialen. De jurken van Tante Betsy worden geproduceerd in verschillende studio’s in Azië, zonder kinderarbeid of oneerlijke of onveilige werkomstandigheden voor de werknemers die in deze studio’s werken. We hechten veel belang aan de verwerking.

Tante Betsy is een uniek Nederlands designmerk.

Liefde,

Tante Betsy