Sneaky Fox is een Deens beenmode merk met een unieke collectie die fashionista’s over de hele wereld verblijdt met legio panty’s, leggings en sokken. Sneaky Fox maakt al dertig jaar deel uit van de Deense mode-industrie en lanceerde in 1986 één van de eerste streetwear beenmode collecties. Het merk komt elk jaar met twee hoofdcollecties met daarnaast kleinere collecties die in de loop van het jaar worden uitgebracht en goed aansluiten op de trends.

De ontwerpenl van Sneaky Fox worden gekenmerkt door een veelvoud aan stijlen, kleurencombinaties en details. Het assortiment biedt een brede selectie panty’s en leggings die bij elke look passen, ongeacht de stijl en voorkeuren. Bovendien heeft Sneaky Fox een sterke focus op kwaliteit en de collectie van leggings, panty’s en maillots wordt geproduceerd in het thuisland van de mode, Italië.

Het brede assortiment leggings, panty’s en kousen van Sneaky Fox is fleurt elke outfit op en bent jij het type dat graag je look een extra touch geeft, investeer dan in leggings, panty’s en sokken van Sneaky Fox.

Go to Top