Zilch

Home>Zilch

ZILCH is een Nederlands merk dat zich richt op de productie van mode-items voor vrouwen. Het bedrijf is in 1989 opgericht en is sindsdien gegroeid tot een bekend merk met een divers aanbod aan kledingstukken. Kernwaardes van mooie Nederlandse merk zijn kleur en duurzaamheid, en dit is terug te zien in de collecties die ze maken.

De kleding van ZILCH is gebaseerd op tijdloze modellen en uitgesproken prints en kleuren. Het merk maakt voornamelijk gebruik van natuurlijke materialen zoals bamboe, viscose, katoen en hun mengsels om zachte en comfortabele kleding te maken. Bij het creëren van nieuwe collecties wordt er aandacht besteed aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Zo wordt er gebruik gemaakt van eco-katoen, tencel en eco-viscose en worden de fabrieken waarmee samengewerkt wordt gecontroleerd op werkomstandigheden en milieuvriendelijke verftechnieken.

La Vie en Rose Damesmode uit Enkhuizen heeft dit oer-Hollandse merk ZILCH in haar assortiment zitten. Zilch geeft fleur en kleur aan de winkel én aan je outfit!

Titel

Ga naar de bovenkant