Seasalt Cornwall

Home>Seasalt Cornwall

Seasalt Cornwall is een prachtig, door de Engelse kust geïnspireerd mode- en lifestylemerk uit Engeland. Het merk is in 1981 opgericht in Falmouth, Cornwall en is gegroeid tot een van de meest populaire en gewaardeerde merken in het Verenigd Koninkrijk en ver daarbuiten.

Het ontstaan van Seasalt Cornwall was het resultaat van een passie voor de kust en het natuurlijke leven. De oprichters wilden het unieke karakter en de schoonheid van de Cornische kust vertalen in kleding en accessoires die mensen kunnen dragen en koesteren. Dit heeft geresulteerd in een collectie die er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook comfortabel en duurzaam is.

Seasalt Cornwall staat bekend om haar kernwaarden, die zijn verweven in alles wat het bedrijf doet. Dit zijn verantwoorde productie, ondersteuning van lokale gemeenschappen en het beschermen van het milieu. De collectie is samengesteld uit hoogwaardige materialen die op verantwoorde wijze zijn geproduceerd, en het bedrijf maakt veel gebruik van gerecyclede en biologische materialen. Bovendien worden er lokale artisans en fabrieken ingeschakeld voor de productie, wat bijdraagt aan de ondersteuning van de lokale economie.

La Vie en Rose Damesmode is er trots op dit mooie Engelse merk te hebben mogen opnemen in haar assortiment. De collectie van Seasalt Cornwall is het perfecte voorbeeld van hoe stijlvolle en modieuze kleding en accessoires samen kunnen gaan met verantwoorde productie en milieubescherming. Of je nu op zoek bent naar een casual jurk voor de zomer, een warme trui voor de winter of een comfortabele regenjas, Seasalt Cornwall heeft iets voor elke gelegenheid en elk seizoen.

Titel

Ga naar de bovenkant